Авторське право © WWW : ДАнІ-ТЕПЛО м.Дрогобич - опалення м.Дрогобич,Трускавець, продаж опалювальної продукції, твердопаливних котлів, настінні газові котли, конвектори, радіатори, опалювальна продукція фірм Ferroli, Wissmann,Amina, РОСС, SAS, Термія, KORADO та сантех
Перепублікаця матеріалів, можлива тільки з усного або письмового дозволу Адміністрації сайту!
Назва статті , Опубліковано Каталог продукції » Вироби із нержавіючої сталі » Візки » Візки
11.07.12 23:29

Візки

Візки

Візки сервіровочні протягом довгого часу є одним з основних помічників офіціантів і обслуговуючого персоналу в ресторанах, кафе та їдалень.

Сервіровочні візки призначені для переміщення на підприємствах громадського харчування по залу продуктів, готових страв, напоїв і посуду, а також для подачі брудного посуду з залу в мийне відділення.

Візки мають суцільнозварний каркас, виконаний з харчової нержавіючої сталі - кругла труба Ф25, полиці, виконані з харчової нержавіючої листової сталі і чотири колісні опори виробництва Німеччини.

Одна колісна опора забезпечена стопорним (гальмівним) пристроєм, що запобігає небажане переміщення візка.

Габаритний розмір (д / ш / в): 800х500х850

 

 

              Тележка сервировочная 2-х уровневая               Тележка сервировочная 3-х уровневая

 

 

Візок для транспортування гастроємкостей призначена для транспортування гастроємкостей з кухонного відділення до ліній роздачі харчування та назад.

Візок виконана повністю з харчової нержавіючої сталі.

Рамно-стелажна конструкція містить напрямні, на які встановлюються в різних комбінаціях стандартні гастроємності GN-1/1 (530х325х150 або 530х325х100) і GN 1/2 (265х325х150 або 265х325х100).

Пересування візка здійснюється на чотирьох поворотних колесах, діаметром 100мм, два з яких мають гальмівний пристрій.

Напрямні мають кінцеві відгини, що забезпечують фіксацію гастроємкостей і запобігають їх випадання при русі візка

 

 

                    Тележка для транспортировки гастроемкостей

 


Візок для транспортування тарілок призначена для транспортування і зберігання тарілок, а також їх сушіння в природних умовах.

Візок оснащена двома полками.

На кожну полку встановлюється по дві решітки, що вміщають 41 тарілку.

Виріб обладнано піддоном для стікає з тарілок води і зливним лотком.

Габаритний розмір (д / ш / в): 1170х600х1050

 

                Тележка для транспортировки тарелок 2-х уровневая                     

 

 

 

Візок для збору посуду є допоміжним обладнанням на підприємствах громадського харчування і використовується для транспортування використаного посуду і столових приладів.

Візок має чотири поворотних колеса великого діаметру, два з яких мають стопор.

Всі деталі візки виготовлені з нержавіючої сталі. Габаритний розмір (д / ш / в): 800х500х850

 

 

              Тележка для сбора посуды

 

 Призначені для зберігання та переміщення на підприємствах громадського харчування підносів, дек і гастроємкостей з напівфабрикатами або готовою продукцією.

Завдяки багаторівневої структурі візки-шпильки, значно скорочується потрібне простір, необхідне для робочого процесу.

Візки мають міцну конструкцію, чотири поворотних колеса, два з яких обладнані гальмівними пристроями і виробляються повністю з нержавіючої сталі.

Габаритний розмір (д / ш / в): Під деко 400х600,

12 рівнів ТШ - 400х600х1700

Під GH2 / 1 або GH 1/1, 8 рівнів - 600х650х1700

Під деко 430х330, 12 рівнів - 430х330х1700

 

 

            Тележки-шпильки

 

Візок застосовується для переміщення сипучих продуктів на підприємствах громадського харчування.

Візки мають міцну конструкцію, чотири поворотних колеса, два з яких обладнані гальмівними пристроями.

 

      Тележка для сыпучих продуктов
     

URL / WWW
http://dani-teplo.com.ua/index.php?dn=shop&to=art&id=1132